LEUFSTABRUK BRYGGERI AB

Merch

Här tänkte vi samla lite merch som vi tar fram. Men då vi för tillfället inte kan ha massa merch ligga på lagret så trycker vi efter beställning. På så sätt kan vi vara lite mera flexibla på färger och storlekar.

Vi kommer att försöka hålla nere tillfällena vi trycker till max 1gång/vecka så det kan ta några arbetsdagar innan dom är klara.


Beställa gör man genom att maila till order@leufstabrukbryggeri.se. Kom ihåg att skriva storlek och färg som önskas så återkommer vi när ordern är klar. 

T-Shirt - 165kr

En skön bomulls t-shirt med vit tryck. - 155 g/m²

Vi har tagit hem några färger som vi gillar. Men vi har ett begränsat antal hemma. Vi kan beställa fler om dessa tar slut. Men tyvär så kan det ta lite tid just nu när många skickar packet i jule tider.

Svart - Marin blå - Grön - Beige - Mörk röd

(Storlekar vi har hemma på lager idag M-L-XL)


Finns i storlekarna: S-M-L-XL-XXL-XXXL


Skriv önskad storlek och färg i mailet.


Just nu har vi bara vit-tryck

Mössa - 150kr

En varm och skön mössa är precis vad man behöver nu när det är lite kallare ute. Denna har vi ett gäng av hemma. Denna omgång har en reflextråd i sömmarna som gör att ni syns lite bättre i mörkret.


Meterial - 97% bomull & 3% spandex - 280g/m

Vikt ca60-65g

Beställa gör man lättast i fältet nedan eller genom att skicka ett pm via facebook.

Betalar gör man via Swish. Vill ni att vi skickar via posten så tillkommer det frakt på ordern. Upp till 1kg kostar 63kr via Postnord. De går även bra att hämta själv, efter överänskommelse.

Vi återkommer så fort vi kan med en orderbekräftelse.


Vårat swish nummer är: 123 126 23 93 

Swisha ej innan ni fått en orderbekräftelse från oss.