Webbutik

Här är våran lilla webbutik. Vi har än så länge lite begränsat utbud men fler saker kommer framöver. Vi har idag en väldigt enkel butik där man lägger order via mail och betalar via Swish. Vi har för tillfället ett begränsat lager men kan oftast trycka kläder efter beställning. På så sätt kan vi vara lite mera flexibla på färger och storlekar. 

Beställa gör man genom att maila till order@leufstabrukbryggeri.se.  Eller så kan man använda formuläret längst ner på sidan. 

Kom ihåg att skriva storlek, färg och antal som önskas så återkommer vi så fort vi kan.

Teku glas – 120kr

Nu har vi tagit hem några glas som vi valde att gravera med våran logga. Och vi tycker att dom blev riktigt snygga.
 
Det är Teku från tyska Rastal. Detta glas anses av många som det bästa glaset för att prova öl. Formen hjälper till att koncentrera aromen och den tunna kanten gör glaset behagligt att dricka ur. 
 
  • Volym: 42,5cl
  • Höjd 19,6cm  

T-Shirt – 165kr

En skön bomulls t-shirt med vit tryck. – 155 g/m²

Vi har tagit hem några färger som vi gillar. Skulle det vara så att just den du vill ha är slut så beställer vi självklart den åt dig. 

Svart – Marin blå – Grön – Beige – Mörk röd. (Finns fler färger att beställa så hör av er om ni är sugna på någon annan färg.)

Finns i storlekarna: S-M-L-XL-XXL-XXXL – (Storlekar vi har hemma på lager idag M-L-XL)

Skriv önskad storlek och färg i mailet.

Mössa – 150kr

En varm och skön mössa är precis vad man behöver nu när det är lite kallare ute. 

Meterial – 97% bomull & 3% spandex – 280g/m

Vikt ca60-65g

Beställa gör man lättast i fältet nedan. Betalar gör man via Swish. Vill ni att vi skickar via posten så tillkommer det frakt på ordern. Ordrar som vi kan skicka som brev upp till 1kg kostar 66kr via Postnord. De går även bra att hämta själv, efter överenskommelse. Ibland kan vi även leverera då vi ändå levererar öl till systembolagen.

Vi har idag tyvärr inget bra avtal med fraktbolag så det kan kosta uppåt 140kr(upp till 3kg) att skicka ett packet med glas. Vi håller naturligtvis på och tittar efter ett billigare frakt sätt.

Vi återkommer så fort vi kan med en orderbekräftelse och korrekt fraktkostnad om så önskas.

Vårat swish nummer är: 123 126 23 93

Swisha ej innan ni fått en orderbekräftelse från oss.