Event

Här kommer ni hitta info till alla våra event framöver allt eftersom vi bokar in något så är tanken att det ska komma upp även här. Allt ifrån ölprovningar på restauranger till tap takeovers och mässor Så håll utkik så kanske ni hittar ett intressant event nära er. 

INSTÄLLT, ÅTERKOMMER MED NYTT DATUM

Beer makers dinner torsdag 25:e november, kl:18.00.

Håkan åker ut till Söders källa i Gävle för att hålla i en ölprovning som avslutas med en 3-rätters middag.
Mer information om eventen hittar ni på https://soderskalla.se/

Boka redan nu på 026 – 61 31 00 

Dom har begränsat antal platser. Vid funderingar så är ni välkomna att ringa restaurangen. Vi hoppas vi ses vid detta spännande och smakrika event.

INSTÄLLT, ÅTERKOMMER MED NYTT DATUM

Torsdag 25 november kl 18:30-22:30 Åker Jimmy till Företagarkvällen i Tierp och självklart tar han med sig lite öl

Så är du företagare ta med personalen och missa inte chansen att mingla med kollegorna och prova lite öl från oss. Maten dukas upp på buffé och kvällen kommer att spenderas i gamla(eller ska man säga nya) Pricks lokaler. Det kommer även vara ett moment dom kallar för heta stolen. Känns som ett bra ställe att svalka av sig med en kall öl.

Mer information hittar ni här 

https://www.tierp.se/foretag/starta-driva-och-utveckla/natverk-och-moten/foretagskalendern/arkiv-foretagsnyheter/2021-11-05-foretagarkvall-25-november-1830-2230.html

Den 26 November håller Wärdshuset Gammel Tammen en ölprovning tillsammans med oss.

Jimmy och Håkan åker ut till Wärdshuset Gammel Tammen för att hålla i en ölprovning vi kommer ha med oss 4st olika öl och till detta kommer det att serveras lite tilltugg bokning skev via Gammel tammen på nr 0295-212 00

Dom har begränsat med platser. Vid funderingar så är ni välkomna att ringa restaurangen. Vi hoppas att vi ses vid detta event!

Mer info hittar ni här https://gammeltammen.se/

Porten Kök & Bar

Den 27 november blir det livemusik, mat och öl från Leufstabruk på Porten i Tierp.

Har ni precis som oss saknat att gå ut och lyssna på musik och äta en bit god mat? Lördagen den 27/11 så åker vi till Porten Kök & Bar för att servera lite öl och festa loss till livemusik från DaCapo. Så kom till Porten och häng med oss. Vi kommer ha med oss hela vårat utbud så kom gärna ner och ta en bit mat och passa på att träffa människorna bakom ölen. 
 
Vill ni boka bord så hör av er till Jelena på portene4@gmail.com eller 0766338668

Den 25-26 mars 2022 åker vi till Uppsala Beer & Whisky Festival. 

Vi kommer ta med oss en hel del av våra favoriter men det kan hända att vi även har med oss något helt nytt bara för helgen. Så köp era biljetter och kom och säg hej. Vi är där hela helgen!

Mer info hittar ni här https://www.beerwhiskyfestival.se/uppsala/

Har ni en restaurang eller annan typ av servering och är intresserade av att ha ett besök från oss så tveka inte att höra av er så styr vi upp något.

Så knalla in på våran kontakt sida och hugg tag i någon av oss så ser vi till att fixa något. 

Kontakt