Vår Läsk

Läsk direkt från ditt lokala bryggeri! 

Innan storbryggerierna industrialiserade bryggeri branschen. Så fanns det massor av små lokala bryggerier i Sverige. Dit kunde man åka för att köpa sin läsk och svagdricka. Längre tillbaka så kunde man även köpa sin öl där. Men Riktigt så ser ju inte Sverige ut idag. Vi i Leufstabruk drömmer om att en dag vara där igen. Då ni kan handla alla våra produkter direkt av oss. Visst hade det varit härligt?
Därför har vi nu valt att satsa på läsk också. Vi har ju redan folkölen så vi tänkte varför inte läsk? Ett steg närmare att bli det lilla lokala bryggeriet där ni som kunder kan både handla och lära er mer om vad som krävs för att göra olika drycker. Lokalt och närproducerat är bäst!
Lemonad

Nästa läsk att släppas från oss är en Lemonad med citron och mynta. Här har vi en riktigt fräsch törstsläckare. En tydlig citron smak med en hint av mynta som kommer fram mer i bakgrunden. Häll upp ett stort glas, slå i några isbitar och en kvist mynta så har ni den perfekta sommar drinken. 

Denna kommer ni som vanligt kunna köpa på plats hos oss men även i lokala butiker. 

Påskmust
Cola

Vi börjar med Påskmust och Cola!

Först ut i år så satsar vi på Påskmust och Cola. Vi håller på och provar ut fler recept och fler sorters läsk kommer att dyka upp från oss under året. Vi har inte bestämt alla sorter än så har ni några önskemål så tveka inte att höra av er. 

Julmust – 2022

Självklart kommer vi ta fram våran populära julmust även detta år. 2021 Var året då vi för första gången valde att göra en Julmust. Vi hade aldrig någonsin kunnat föreställa oss att den skulle sälja så som den gjorde. Den sålde slut överallt hela tiden.  Men i år kommer vi och butikerna vara mer förberedda och göra en större laddning så att det räcker till alla. 

Men tills dess så satsar vi på andra sorters läsk. 

Julmust
Foto av Per Lidvall - https://www.perphorm.se/