Ölprovning med Leufstabruk Bryggeri

Välkommen på en ölprovning och visning i Leufstabruk bryggeri.

Malt, humle jäst och vatten men vad mer krävs för att brygga en öl?

Det försöker vi ge svar på under våra ölprovningar. Så vill du lära dig mer om hur öl tillverkas? Häng då med oss in i bryggeriet på en ölprovning och visning av bryggeriet. Vi börjar med ett varv i bryggeriet där vi beskriver hur vi brygger öl. Vi smakar och doftar på ingredienser och passar på att ställa alla dom där frågorna som vi gått och funderat på. Tillsammans så går vi igenom hur öl blir till, från korn till glas. Sedan avslutar vi med en ölprovning av bryggeriets olika öl. Vem vet ni kanske har turen att prova något helt nytt före alla andra. Så ta med er kollegorna eller kompisgänget och kom till oss för en intressant och trevlig stund.

Bocka av - Leufstabruk Bryggeri

Bokningsdetaljer.

Tidsåtgång ca 1-2h
Pris 300kr/person vi ser helst att ni är minst 6 personer men max 18. -18års åldergräns Lägg till 50kr och ta med er erat glas hem. Ordinarie pris på glaset är 80kr spara 30kr. Och ta med er ett vårat snygga glas hem. 

Avbokning senare än 24h debiteras.

Vill ni så kan vi komma till er?

Vi kan även erbjuda ölprovningar hos er, Men då krävs det lite förberedelser av er. Ölen beställs då i förväg via systembolaget där man kan beställa den styckvis. Vi är självklart behjälpliga här och svarar gärna på alla era frågor. Hör av er till oss så ser vi till att lösa något.

Öppna provningar.

Vi håller på och tittar på att ta fram ett koncept för att hålla i öppna ölprovningar i bryggeriet där ni kommer kunna boka platser på en liten större provning tillsammans med andra. Så håll utkik i våra sociala medier på Facebook och Instagram, eller här för mer information. 

Hitta till oss

Ni hittar oss ca 6 mil söder om Gävle och ca 8 mil norr om Uppsala i den gamla bruksorten Lövstabruk. Inne på Lövstabruks Herrgård hittar ni oss i den gamla Verkstadbyggnaden. Ta till höger om Hantverkets hus, sen hittar ni oss inne på gården i det stora vinkelhuset. Varmt välkomna!

 Har ni några frågor så var inte blyg. Kontakta oss här

För bokning använd formuläret här nedan.