Webbutik

Här är våran lilla webbutik. Vi har än så länge lite begränsat utbud men fler saker kommer framöver. Vi har idag en väldigt enkel butik där man lägger order via mail och betalar via Swish. Vi har för tillfället ett begränsat lager men kan oftast trycka kläder efter beställning. På så sätt kan vi vara lite mera flexibla på färger och storlekar. 

Beställa gör man genom att maila till order@leufstabrukbryggeri.se.  Eller så kan man använda formuläret längst ner på sidan. 

Kom ihåg att skriva storlek, färg och antal som önskas så återkommer vi så fort vi kan.

Ölglas

Craft Master

— Nytt glas!! —

80 kr/st – 6-pack 400kr

Nu har vi äntligen fått hem några nya glas denna gången valde en lite annorlunda modell men i lite samma tema. Vi tycker att dessa blev riktigt snygga.

 
Även denna gången tog vi våra glas från tyska Rastal, dessa heter Craft Master One. Glaset ligger perfekt i handen och formen hjälper till att koncentrera aromen och den tunna kanten gör glaset behagligt att dricka ur. 
 
  • Volym: 38cl
  • Höjd 15,5cm  

T-Shirt – 165kr

En skön bomulls t-shirt med vit tryck. – 155 g/m² inte nog med att den är skön den är i ekologisk bomull dessutom.

Vi har tagit hem några färger som vi gillar. Skulle det vara så att just den du vill ha är slut så beställer vi självklart den åt dig. 

Svart – Antracit grå – Marin blå – Aqua blå – Grön – Beige – Mörk röd. (Finns fler färger att beställa så hör av er om ni är sugna på någon annan färg.)

Finns i storlekarna: S-M-L-XL-XXL-XXXL – (Storlekar vi har hemma på lager idag S-M-L-XL)

Skriv önskad storlek och färg i mailet.

T-Shirt
Tygkasse

Tygkasse – 60kr

— Tyvärr slut för tillfället —

Här har ni en riktigt schysst tygkasse i 100% bomull perfekt att bära hem lite folköl i eller varför inte matvarorna. 

Keps, Swag – 150kr

Här har vi tagit fram en svart så kallad “snapback” keps med vit broderad logga.

Denna har en platt skärm som går att böja om man så känner för de och plastspänne i bak så det går att justera storleken efter huvudet. Riktigt skön keps!
LB Swag
LB Trucker

Keps, Trucker – 150kr

Ny för i år är våran gråa trucker keps med svart broderad logga. Liknande modell som våran svarta keps men denna har ett luftigt och skönt nät baktill och plastspänne som går att justera storleken efter huvudet. Perfekt på varma dagar, luftig och skön! 

Mössa – 179kr

— Ny modell i år —

En varm och skön stickad mössa med broderad logga. Perfekt nu när det är lite kallare ute. Varm och snygg mössa som finns i både grått och svart.

Stickad mössa

Beställa gör man lättast i fältet nedan. Betalar gör man via Swish. Vill ni att vi skickar via posten så tillkommer det frakt på ordern. Ordrar som vi kan skicka som brev upp till 1kg kostar 66kr via Postnord. De går även bra att hämta själv, efter överenskommelse. Ibland kan vi även leverera då vi ändå levererar öl till systembolagen.

Vi har idag tyvärr inget bra avtal med fraktbolag så det kan kosta uppåt 140kr(upp till 3kg) att skicka ett packet med glas. Vi håller naturligtvis på och tittar efter ett billigare frakt sätt.

Vi återkommer så fort vi kan med en orderbekräftelse och korrekt fraktkostnad om så önskas.

Vårat swish nummer är: 123 126 23 93

Swisha ej innan ni fått en orderbekräftelse från oss.