Alla förtjänar att vara friska under julen.

1kr per julmust

Alla förtjänar att vara friska under julen. Speciellt våra barn, därför skänker vi i år 1kr per såld julmust till Barncanerfonden.

1kr kanske inte låter så mycket men vårat mål i år är att sälja minst 10.000 flaskor julmust. Och vi hoppas verkligen att vi kan nå vårat mål i år. Tillsammans kan vi göra skillnad.

Även om det idag är ekonomiskt ansträngda tider. Så ville vi i år dela med oss på något sätt. Vi funderade länge på vad vi skulle hitta på för något. Till slut landade vi vid att julen är barnens högtid.

Från allra första början så började vi göra julmust för att våra barn på något sätt skulle kunna ta del av vad vi gör i bryggeriet. Så varför inte ta en del av förtjänsten av julmusten och skänka till någon välgörenhet?!

Vi anser att alla förtjänar att vara friska och krya, speciellt våra barn. Därför valde vi i år att skänka en slant till Barncanerfonden.

Så när julen är över sammanställer vi antalet sålda flaskor och meddelar er vad summan blir. För har ni köpt en flaska så har ni per automatik varit delaktiga i att skänka en slant till Barncancerfonden. Alla bidrag gör skillnad. Och med detta vill vi vissa att 1kr kan göra stor skillnad.

Vill du läsa mer om hur du kan göra skillnad så gå in på Barncancerfonden för att läsa mer.