Upplev Julens Magi med Leufstabruk Bryggeris Första Julöl, Biére De Noël!

Julöl och julmust

Inför julen har vi på Leufstabruk Bryggeri något alldeles unikt att presentera för er i år – vår första julöl, Biére De Noël. Efter framgångsrika år med vår älskade julmust kände vi att tiden var inne att skapa något extraordinärt för att höja julstämningen.

Biére De Noël: En Belgisk Mörk Ale med Julölens Karaktär

Vi är stolta över att presentera vår senaste skapelse, vår första julöl – Biére De Noël. Självklart valde vi även här att göra en belgisk julöl, en mörk ale med smaker av jul. Vår bryggare har noggrant valt ut de finaste ingredienserna för att skapa en julöl med rika toner av malt, kryddighet och subtil sötma. Här har vi försökt få in så mycket av julens magi som vi bara kan. Med en generös dos av julkryddor som pomerans, nejlika, kardemumma och ingefära så kan man inte annat än att tänka på julen.

Ni har länge efterfrågat oss om en julöl och tidigare år har vi rekommenderat flera av våra andra öl till julbordet. Men i år valde vi äntligen att lyssna på era önskemål och skapa denna fantastiska julöl.

Men samtidigt funkar ju flera av våra andra öl minst lika bra till julbordet. Stand by Me och Bocka av är två av våra egna favoriter.

Traditionell Julmust: En Norduppländsk Favorit

För de som redan älskar vår traditionella julmust, fortsätter vi självklart att erbjuda denna beprövade favorit. Vår julmust har blivit en tradition på många uppländska julbord och har under åren vunnit hjärtan med sin perfekta balans av kolsyra och sötma. Det är det självklara valet för dem som söker en traditionell, alkoholfri juldryck.

Hur du Njuter av Våra Drycker

För den bästa smakupplevelsen rekommenderar vi att du serverar Biére De Noël vid en temperatur på runt 12-14 grader. Så ta fram den medans ni dukar upp och och låt den stå några minuter så blir den perfekt. Låt den öppna upp sina smaker och njut av den tillsammans med nära och kära. Julmusten njuts bäst kall och är ett utmärkt alternativ för alla åldrar.

Avslutande Ord

Vi på Leufstabruk Bryggeri är överväldigade av glädje när vi introducerar vår första julöl, Biére De Noël. Det är vår gåva till er under denna speciella tid på året. Vi tackar våra trogna kunder för deras efterfrågan och engagemang, vilket har inspirerat oss att äntligen ta steget och skapa denna underbara julöl.

Tack för att ni väljer Leufstabruk Bryggeri för att vara en del av era festligheter. Vi önskar er en magisk och smakfull jul!

Hälsningar, Leufstabruk Bryggeri